מחשבונים

מחשבון גדילה   מחשבון הריון
 

כתובת הדוא"ל שלכם:


מתכונים לילדים > מתוקים

סהרונים משקדים של angel202

מאת: מערכת טיפת חלב ברשת | פורסם: 10/7/2010
סהרונים משקדים של angel202

עוגיות שקדים מוזהבות וטעימות

מצרכים
 
200 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
200 שקדים טחונים לאבקה
13/4 כוסות קמח
1 כפית גדושה אפייה

אופן הכנה
 
מחממים תנור ל-180 מעלות.

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. 
 
מוסיפים את השקדים והקמח ומעבדים עד לקבלת בצק. הבצק אמור להיות קטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק - אם הוא יבש מדי מוסיפים כף שמן, ואם הוא דביק מוסיפים כף או שתיים קמח.

מגלגלים פיסות מהבצק בגודל עגבניית שרי לכדורים, ומגלגלים כל כדור בידיים לגליל בקוטר 1 ס"מ. משמנים מעט את הידיים לפי הצורך.

מכופפים כל גליל לחצי עיגול ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות תופחות ורק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות).

מצננים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות), מקשטים באבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.

בתאבון:)

יש לכם שאלה? שלחו לנו והכותבים שלנו יענו.

 

רוצים לדבר על זה בפורום? לחצו כאן