מחשבונים

מחשבון גדילה   מחשבון הריון
 

כתובת הדוא"ל שלכם:


מתכונים לילדים > פשטידות ומאפים

פאי הרועים מירי777

מאת: מערכת טיפת חלב ברשת | פורסם: 28/8/2010
פאי הרועים מירי777

פאי טעים שהוא ממש ארוחה שלמה שמכיל בתוכו בשר, תפוחי אדמה, בצלים ועוד

חומרים:
700 גרם תפוחי אדמה
500 גרם בשר בקר טחון
1 שן שום כתושה
2 בצלים, קצוצים
3 כפות שמן זית
1/2 כוס ציר בקר או ציר עוף או מים
1 כפית רוטב וורסטרשייר
מעט טימין, יבש או טרי
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
דוקרים את תפוחי האדמה במזלג, ומרככים במיקרוגל כ-8 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. מקלפים, שמים בקערה ומועכים היטב למחית חלקה. מוסיפים לפירה כף שמן זית ומערבבים היטב.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים אותו היטב עם מזלג, ומטגנים עד שישחים. מוסיפים את התבלינים, רוטב הוורסטרשייר, וחצי כוס הנוזל, ומבשלים עד שרוב הנוזל מצטמצם.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית. מעבירים את תערובת הבשר לתבנית ומיישרים. מורחים מעל את הפירה (זה די קשה. מומלץ להעזר במרית ואפילו באצבעות).
אופים במשך 30 דקות, או עד ששכבת הפירה משחימה.

יש לכם שאלה? שלחו לנו והכותבים שלנו יענו.

 

רוצים לדבר על זה בפורום? לחצו כאן